O tânără mamă a doi copii cere ajutor pentru a-și putea salva viața. Haideți să o ajutăm împreună!

Tatiana are 27 de ani și este mama a două fetițe minunate. Inima tinerei mame însă este sfâșiată de durere, ea suferă de tumoare la creier și riscă să își piardă viața dacă nu va fi operată.

separator
Tatiana vrea să-și crească fetițele mari. Ea pur și simplu imploră să îi salvăm viața, care acum depinde de 20.920 euro, o sumă pe care nu o are.

,,Bună ziua, mă numesc Tatiana am 27 de ani și sunt mamă o două fetițe minunate. Din păcate viața mi-a dat o încercare în familia noastră și ne-a pus la pământ de greutăți și de neputința de a-mi salva viața. Am primit o noutate care nu îi doresc nimănui, am tumoare la creier și cel mai grav este că am nevoie cât mai urgent de operație care mă costă o avere pentru mine și familia mea, și nu îmi pot salva viața. Suntem disperați și nu ne mai știm liniștea de zile bune. Îmi doresc enorm de mult să îmi salvez viața și să îmi pot crește mai departe fetițele mele, dar de unii singuri nu avem cum să reușim. Vă rog pe fiecare om, pe fiecare în parte sunt mai mult ca disperată nu am unde să mă adresez, îmi sunteți unica și singura mea șansă. Vă implor ajutați-mă să scap din ghearele tumorii, nu mă lăsați, pentru că nu mă pot descurca”, este mesajul Tatianei.

Fetița Tatianei roagă cu lacrimi în ochi să-i salvăm mama.

Aici poți dona din orice țară, din orice colț al lumii: https://www.caritate.md/donations/cauza-urgenta-din-inima-pentru-tatiana-pavinschi 

alte Articole interesante