Oana Zăvoranu a publicat primele imagini de la ,,controversata” cununie religioasă

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au făcut publice primele imagini de la cununia religioasă din vara acestui an. Deși s-au căsătorit pe 16 iunie, cei doi abia acum au făcut publice imaginile din fericita zi.

separator

Se pare că Oana nu se visa în rochie de mireasă, pentru ca a ales o ținută atipică, scrie perfecte.ro. Vedeta a purtat în ziua nunții o rochie roșie maxi, vaporoasă, cu un imprimeu floral. Nu a lipsit nici un sutien cu paiete, de la un costum de baie, care a putut fi văzut prin decolteul amplu al rochiei.

Ținuta acesteia a stărnit controverse în rândul fanilor:

“Vaai, bietul părinte! Hmm, ce o fi în mintea lor când văd așa decolteuri și alte chestii??”, “Păi și mie mi-au sărit ochii în decolte, daramite popei..” și “Păcat că nu ai făcut nunta și să îmbraci rochia albă de mireasă…era frumos”. Se pare că Oanei Zăvoreanu prea puțin îi pasă ce zice lumea, ea face cum crede ea de cuviință.

Momentul adevarului …daaa…ala adevaratul! Demon sau inger….?… Zic ,se poate si una si alta??😂😂😂😂😈❤️ Pentru dvs Dra Zavoranu, ORICE E POSIBIL….puteti fi si unul si altul ,pentru ca va , stim ,EXCENTRICA , EXTRAVAGANTA,CONTROVERSATA SI IMPREVIZIBILA…SI NE BUCURAM SA VA AVEM AICI…! Si nu stim niciodata ,cine sunteti in acel moment… 😉😉😉 Zic:..Sarut mana parinte , pt intelegere! 😂😂😂❤️❤️❤️😈😈😈 @oana.zavoranu @alex.ashraf @onelifeclinicamedicala @team.oanazavoranu @oanazavoranufan @ #oanazavoranu #wedding #blessings #parternersincrime #love #church #tv #vip #demons #jesus #june16 #fragrance #model #modelling #glam #opulence #vibes #cool #dope Nu uitati ,sa intrati pe www.oanazavoranu.com Numaratoarea inversa se apropie in cateva zile , de final! Fiti printre primii ,care sa aflati ce este de fapt! June 16…AMAZING ME! 🔮🔮🔮❤️❤️❤️

A post shared by OANA ZAVORANU OFFICIAL (@oana.zavoranu) on

Atât Oana Zavoranu, cât și Alex Ashraf, sunt la a doua căsătorie. Bărbatul în vârstă de 30 de ani (cu 14 ani mai tânăr decât Oana), are și un copil în vârstă de 7 ani din relația anterioară.

alte Articole interesante