Olga Buzova și Filip Kirkorov dau de înțeles că ar fi împreună

Relația dintre Olga Buzova și Filip Kirkorov nu mai este un secret. La început, au existat doar aluzii laconice ale vedetei. Dar postările recente ale celor două celebrități dau în mod clar să se înțeleagă că există mai mult decat o relație de prietenie între ei și că ar fi vorba despre simpatie și chiar sentimente.

separator

Mai mult, acestea pot explica apariția inelului pe mâna dreaptă a Olgăi Buzova. Și, oricât de departe s-ar afla unul de altul, serile îi găsesc împreună. Recent, Filip Kirkorov a susținut un spectacol grandios, după care a mărturisit:

,,Inspirația mea din această seară este – Olga Buzova. Muza mea din seara asta. Vă mulțumesc că ați fost astăzi aici. Te am privit mereu din scenă și, în cele din urmă, nu am rezistat și te am invitat la mine… hai să nu ne mai despărțim pentru o lungă perioadă…”.

,,Te iubesc, Filip Kirkorov!”, i-a răspuns Olga.

 

View this post on Instagram

 

Люблю тебя @fkirkorov ❤️

A post shared by Ольга Бузова (@buzova86) on


,,Ea… a obosit atât de tare să mai fie singură… Filip, a fost incredibil! Mulțumesc pentru energia și dragostea ta puternică pentru public și îți mulțumesc pentru dragostea ta pentru mine!”, a scris Olga după concertul în care artistul i-a dedicat piesa din repertoriul său.

Fanii au început în mod activ să discute aceste postări, inclusiv ortografia și punctuația autorilor, și sunt tot mai convinși că nu este vorba doar despre o prietenie sau un ,,piar” și că de fapt cei doi s-ar simți fantastic împreună.

alte Articole interesante