Olga și Alexandru Manciu, într-o poză romantică pe plajă. Cum s-au lăsat fotografiați cei doi!

Sunt un cuplu în care dragostea și surprizele se țin lanț. După mai mulți ani împreună, o căsnicie fericită și trei copii împreună, soții Manciu continuă să arate drept un exemplu de cuplu, în care domină înțelegerea, comunicarea și iubirea.

separator

Recent, aceștia s-au bucurat de o vacanță la Odessa, pe litoralul Mării Negre. Cei doi soți au fost surprinși în cadru romantic pe plajă, unul în brațele celuilalt. Cam astfel se rezumă, într-o fotografie, o dragoste matură, cu o poveste de viață frumoasă și bogată în spate, plină de realizări! Olga nu s-a sfiit să își arate corpul după trei nașteri. Aceasta adoră marea și și-a împlinit până și un mic moft legat de vacanță. Olga și-a uimit admiratoarele după ce și-a coafat părul, așa încât acesta să semene cu valurile albastre ale mării.

,,Cât de tare vreau la iubirea mea 🌊🌊🌊 Pot să petrec cu ea o veșnicie. Pot să o privesc incontinuu! Mai sunt aici iubitori ai mării???”, și-a întrebat Olga urmăritoarele de pe contul său de Instagram.

Olga și Alexandru s-au căsătorit în 2011. Bucuria vieții lor sunt gemenii Matei și Damian, și Vlăduț, cel mai mic dintre frățiori.

alte Articole interesante