Otilia Pânzaru are nevoie de ajutorul nostru!!! Fetiţa a rămas paralizată în urma administrării unui vaccin

De aproape trei ani, timpul parcă s-a oprit în familia Pânzaru din satul Bujor, raionul Hâncești. În urma administrării unui vaccin, micuţa lor de numai patru anişori s-a ales cu o paralizie a jumătății corpului pe partea stângă. De atunci, Otilia se află mai mult pe patul de spital, iar pentru a face investigaţii, familia are nevoie de 41 de mii de dolari.

separator

În toți acești ani fetița a stat mai mult la spital, unde i s-au administrat medicamente foarte costisitoare, însă, din păcate tratamentul nu a adus practic, niciun rezultat.

 „La data de 1 iunie 2014 am fost la control cu fiica Otilia, la 1 anișor. I s-a făcut vaccina, care a dat complicații. Otilia a făcut febră. A treia zi s-a ridicat temperatura la 39,5 grade. Am chemat urgența, medicii i-au făcut o injecție, au consultat-o, spunând că nu are nimic grav. Fetiței i se făcuse mai rău, am sunat din nou urgența. Ajunși la fața locului, ne-au spus că fetița a făcut convulsie. Am fost transportați la spitalul din Hâncești, ulterior la Chișinău, câteva zile a avut mereu febră. În a șasea zi de chin am făcut o tomografie la cap, a fost diagnosticată cu meningoencefalită mixtă, ulterior intrând în comă timp de trei săptămâni. Și așa, am primit vestea cutremurătoare. Când s-a trezit s-a depistat că Otilia are comoție cerebrală cu paralizie pe partea stângă.”, ne-a povestit cu lacrimi în ochi Ana Pânzaru, mama Otiliei.

Timp de trei ani, părinții au încercat să facă posibilul și imposibilul pentru a merge la diverse tratamente de reabilitare, la noi în ţară. Însă, aceste tratamente, care sunt foarte costisitoare, nu sunt de ajuns, pentru ca fetiţa să se facă bine. Otilia are nevoie de investigații complete peste hotare, ceea ce părinții nu își pot permite. Familia Pânzaru, îi roagă pe toţi oamenii cu suflet mare, să-i ajute, pentru a-i oferi o șansă la o viață normală fetiței lor de trei anișori.

Toți cei care doresc, să contribuie la însănătoşirea micuţei Otilia pot face donații pe caritate.md.

alte Articole interesante

Alte Articole interesante