Panică la Basarabeasca, din cauza unui maniac care ar bântui prin localitate. Ce spune poliția?

Panică la basarabeasca. Localnicii bat alarma și spun că în localitate bântuie un maniac.

separator
Un locuitor al orașului spune: „La noi în Basarabeasca se petrece ceva foarte strașnic, tot orașul trăiește în teamă, este un maniac. La început el își bate joc, apoi bate jărtfa până la moarte. În acest weekend, o femeie în vârstă de 35-40 de ani a fost victima lui. De la începutul lunii este deja al cincilea caz. Toți oamenii se grăbesc seara după lucru să intre mai repede în casă și să încuie ușa. Este foarte strașnic.”.

Femeia a mai povestit că poliția a mers pe la casele oamenilor și i-a atenționat să nu iasă în stradă noaptea și să încuie ușile. Ofițerul de presă al IP Basarabeasca, Cristina Ciobanu, a declarat însă că informația despre maniac este una falsă. Totodată, funcționara a mai spus că de la începutul lunii octombrie, în raionul Basarabeasca au fost înregistare două omoruri. În ambele cazuri, victime sunt femei, dar ar fi fost ucise de persoane diferite.

Despre aceste două cazuri a scris și presa locală. Prima victimă, o femeie de 53 de ani, a fost găsită fără suflare în data de 3 octombrie. Aceasta a decedat în urma unor răni grave. Cea de-a doua femeie decedată avea 40 de ani, iar cauza decesului deocamdată nu se cunoaște. Tragedia a avut loc în data de 27 octombrie. „Aceste cazuri nu au legătură, deoarece metoda de săvârșire a infracțiunii este diferită. Nu putem vorbi de o infracțiune săvârșită în serie de una și aceeași persoană”, a declarat pentru BAS TV Igor Garaba, anchetator din Basarabeasca.

Autoritățile locale au declarat că informația despre maniac este una falsă și că ei cunosc doar despre un omor. Este vorba de femeia ucisă de concubin din gelozie.

sursa: www.publika.md

alte Articole interesante