Scandal la grădinița din Grătiești. Părinții acuză educatoarea că vine beată la muncă și maltratează copiii

O mamă din Grătiești, al cărei copil frecventează grădinița din localitate, s-a plâns pe pagina de socializare că micuțul ei a fost lovit cu ceașca în cap de către educatoare și a publicat imaginile cu lovitura. Părintele mai spune că educatoarea obișnuiește să consume periodic alcool și că vine ,,amețită” la muncă, iar directoarea instituției i-ar lua apărarea de fiecare dată când părinții își manifestă indignarea. În plus, potrivit părinților, educatoarea îi sperie în mod constant pe copii că le va lipi ochii cu un clei dacă nu vor dormi la amiază.

separator

Iată ce a comunicat mama copilului pe pagina sa de socializare:

,,Joi la grădinița nr.1 din comuna Gratiesti, copiii din grupa ghiocel, stau la masă, beau chefir cu ceva, probabil biscuiți, nu stiu exact. Careva 2 copii rid, educatoarea (Dna Lidia) nu vede exact cine ride fiind cu spatele la ei. Atunci se întoarce, greseste copilul, vine la al meu, ii ia ceașca de chefir, răstoarnă chefirul pe podea si ii da cu ceasca in cap…… toți copiii au văzut, au povestit acasă la părinti, si toti copiii povestesc anume asa. Ea spune ca copilul se tot rotea pe scaun (scaunele sunt cu spetează desigur) si rotindu-se sa lovit singur. In urma loviturii ia ramas o mica vinataie moale (sa coagulat putin singe acolo), si stratul superficial de piele era zgîrîiat/ julit. Atașez poze. Zic cu ce viteza se rotea copilul, incit de la lovitura putea să-i ramina vinatae si zgîrietură?!”

,,Această educatoare anterior a fost gasita amețită la lucru, de nenumărate ori. Directoarea la toate acestea ne zice in față ca nu-i drept si gata , noi cu ochii noștri am văzut-o amețită, dar directoarea oricum ne face proști pe față. La primaria comunei nici nu inspecteaza cazul cu consumul de alcool, argumentind ca doamna este una dintre cele mai bune educatoare. Desigur ca pe linga asta au mai fost cazuri de violența din partea ei: cu bastonul, un fel de arătător, ii loveste la brate (educatoarea a fost pe buletin apoi a revenit, si peste 2-3 zile copilul vine cu vînataie la bratul drept), in spate, cind si unde ii nimereste. Nu mai zic de faptul ca îi numește draci pe copii. E scandalos de tot, si nu stiu ce sa fac. Si educatoarea încă este iesita la pensie, dar continua sa activeze”.

Un alt părinte care își duce copilul la aceeași grădiniță spune că educatoarea cu pricina obișnuiește să îi sperie pe copii cu un clei. Aceasta îi amenință pe micuți că le va lipi ochii dacă nu vor adormi.

,,Mă scuzați… dar educatoarea aceasta este ”bolnava”, din spusele copilului meu, când culca copii: ea in mâna un clei si umbla printre paturi si sperie copii ca le inclee ochii cu clei… asta pe linga aceia ca eu personal am auzit cum ii facea pe copii ”draci”, sau ”ucigal crucea”…Am avut cu ea o discutie aprinsa ,dar se vede ca no prins la minte!!!. Este o femee neadecvata, si ar trebui sa se uneasca parintii si prin orce metoda sa scapam de ”d.Lida”, povestește părintele în secțiunea cu comentarii a postării.

alte Articole interesante