Pasha Parfeni le pregătește o surpriză fanilor. În videoclipul artistului, poți apărea și tu!

Pasha Parfeni pregătește lansarea unui videoclip emoționant, dedicat părinților. Artistul și-a surprins fanii publicând o imagine alături de părinții și sora sa, când avea doar câțiva anișori. Cu această ocazie, interpretul și-a anunțat prietenii virtuali că, și ei, pot participa la crearea videoclipului, dacă au imagini care să le reamintească de copilăria petrecută alături de părinți și bunei.

separator

,,Dragi copii, acum aveți șansa să faceti o surpriză neobișnuită și frumoasă părinților și buneilor voștri.
Împreună cu echipa de filmare strângem poze de altădată cu părinții și buneii noștri, poze din copilarie, poze pline de bucurie și lumină, de tinerețe, dragoste și nostalgie. Ne propunem să facem ceva foarte emoționant și frumos. Pozele selectate vor fi folosite în noul meu videoclip, dedicat părinților.
Expediați-ne orice poză emoționantă cu părinții/buneii voștri tineri: de la nunta lor sau de la natura, făcute în studiou sau acasă, fericite sau îngândurate, într-un cuvânt – pozele care înseamnă mult pentru voi. Avem nevoie de poze în calitate bună, și dacă nu aveți posibilitate să le scanați, puteți face poza cu telefonul, dar cât mai aproape și cât mai calitativ”.

Artistul a comunicat că pozele pot fi expediate pe adresa sa electronică: pashaparfeni@gmail.com

alte Articole interesante