Patru surori au murit într-un grav accident rutier, în SUA. În total sunt 20 de victime

20 de persoane au murit, în statul american New York, în cel mai grav accident rutier din ultimii 10 ani. Printre victime este o tânără care își sărbătorea a 30-a aniversare, 3 dintre surorile ei, un văr și bărbatul cu care se căsătorise în acest an.

separator
O limuzină în care erau 18 persoane, între care majoritatea rude, a intrat cu mare viteză în parcarea unui magazin şi a lovit două persoane şi o maşină, după care s-a oprit într-un copac. Toţi cei aflaţi în limuzină au murit, la fel şi ce doi pietoni loviți.

Două cupluri proaspăt căsătorite, părinții unor bebeluși și patru surori sunt printre victimele accidentului. Pasagerii limuzinei se îndreptau către un local când a avut loc tragedia. Ei își strânseseră prietenii, ca să celebreze a 30-a aniversare a unei tinere, una din surorile decedate.Potrivit rudelor, în mașină se aflau și trei dintre surorile sărbătoritei: Mary Dyson, Allison King și Abby Jackson, care i-au fost domnișoare de onoare la nuntă. Două dintre ele erau mame. Printre victime este și fratele lui Axel, care la nuntă le fusese cavaler de onoare.

„Abia se măritase și asta a fost: soțul ei a vrut să-i organizeze o petrecere surpriză”, a spus Barbara Douglas, mătușa fetelor, pentru New York Post.Abby Jackson era profesoară în orășelul Amsterdam, la câteva zeci de kilometri de locul în care a avut loc tragedia. După moartea acesteia și a soțului său, au rămas orfani doi copii, cu vârste de 4 ani, respectiv 16 luni.

Un alt cuplu care se căsătorise recent și-a pierdut viața în accident. Erin și Shane McGowan erau căsătoriți de doar câteva luni. Ea lucra la spitalul Sfânta Maria din Amsterdam și urma să obțină o diplomă în domeniul educației copiilor cu nevoi speciale. O altă victimă este Patrick Cushing, vărul lui Erin. Potrivit New York Times, victimele erau prieteni apropiați. Toți se căsătoriseră recent sau aveau copii de vârste mici, a declarat un prieten de familie, care locuiește în Manhattan.

O altă mătușă a celor patru surori, Valerie Abeling, a povestit că și fiica ei fusese invitată la petrecere, însă aceasta nu a mers. Potrivit acesteia, inițial grupul a închiriat un autobuz, dar acesta s-a stricat și a fost înlocuit de o limuzină. Fiica lui Abeling chiar vorbea prin mesaje cu una dintre victime înainte de accident. În limuzină se aflau și Matthew Coons, un veteran al armatei americane, și iubita sa Savannah Devonne.

sursa

alte Articole interesante