Percheziții în Chișinău. Mai mulți studenți străini, suspectați de trafic de droguri

Ofițerii Direcției Antidrog din cadrul Inspectoratului Național de Investigații au descins în această dimineață cu percheziții pe mai multe adrese din capitală.

separator
Surse apropiate anchetei, sub protecția anionimatului, au comunicat că ofițerii de investigații au deconspirat o grupare care a pus la cale o schemă de trafic cu droguri, scrie deschide.md.

Aceleași surse susțin că din cadrul grupării fac parte mai mulți studenți străini, care-și fac studiile în R.Moldova la diverse facultăți, inclusiv la medicină. Mai mulți dintre ei au fost reținuți și escortați la sediul INI pentru a fi audiați, iar pe parcursul zilei operațiunea va continua și pe alte adrese din Chișinău urmând să fie și alte persoane reținute.

Făptașii sunt suspectați că ar fi comercializat marijuana în rândul studenților din universități.

Responsabili din cadrul INI au confirmat informația, însă ne-au spus că nu ne pot oferi mai multe detalii despre această operațiune făcând trimitere la secretul anchetei. Aceștia au mai precizat că operațiunea este în deplină desfășurare, iar mai multe informații vor oferi pe parcursul zilei în cadrul unei conferințe de presă.

alte Articole interesante