Petr Chernyshev, soțul Anastasiei Zavorotnyuk, total schimbat din cauza suferinței care i-a marcat familia

Patinatorul Petr Chernyshev, soțul Anastasiei Zavorotnyuk, a ajuns în orașul Sankt Petersburg pentru a participa în noul spectacol pe gheață ,,Ruslan și Ludmila”. Artistul a avut prima apariție publică după ce s-a aflat despre suferința prin care trece familia sa.

separator
În seara zilei de 31 octombrie, a avut loc premiera muzicalului, unul dintre rolurile principale, rolul eroului Ruslan, fiind jucat de celebrul patinator Petr Chernyshev, soțul actriței Anastasia Zavorotnyuk care luptă cu o boală gravă de câteva luni.

Înainte de spectacol, artiștii de seamă s-au adunat pentru o conferință de presă în arena complexului sportiv Yubileiny. Peter Chernyshev nu se afla printre ei. Organizatorii nu erau siguri că artistul va ieși în fața jurnaliștilor, dar, la finalul conferinței, Petr a apărut doar pentru câteva minute, pentru o fotografie de ansamblu. În imagine, artistul are un chip trist și necăjit, acesta fiind marcat vizibil de suferința prin care trece familia sa. Zvonurile că Anastasia Zavorotnyuk se luptă cu o boală gravă au apărut la începutul lunii septembrie. Peter Chernyshev și Anastasia Zavorotnyuk au împreună o fiică în vârstă de 1 an.    

alte Articole interesante