Pisica lui Karl Lagerfeld este singura moștenitoare a averii designerului estimată la 125 milioane de dolari

Karl Lagerfeld a murit azi, potrivit presei internaționale. Singurul său moștenitor e pisica Choupette, pe care a adoptat-o în 2011. Creatorul a spus în repetate rânduri în timpul vieții că o iubește atât de mult pe Choupette încât nici nu ia în considerare să își doneze averea sau să le-o lase rudelor.

separator

Potrivit presei internaționale, pisica celebrului creator de modă Karl Lagerfeld a câștigat în ultimii ani aproape 3,2 milioane de dolari, sumă care se adaugă la averea pe care o are deja, de 2,1 milioane de dolari. Choupette a obținut această sumă din mai multe contracte cu diverse companii de produse cosmetice, cea mai cunoscută fiind celebra Shu Uemura.

De asemenea, felina a făcut și numeroase pictoriale și apare chiar într-un calendar, alături de mai multe fotomodele. În urma acestor apariții a încasat sute de mii de dolari. Animalul de companie al designerului german a devenit extrem de cunoscut în ultimii ani, iar în 2014 a fost lansată chiar şi o carte despre el.Volumul se numește „Choupette – viața spectaculoasă a unei pisici”, a fost scris de Patrick Mauriès şi Jean Christophe Napias, are 123 de pagini și o serie de fotografii făcute chiar de Lagerfeld. În același volum sunt oferite și detalii legate de viața și preferințele culinare ale pisicii. Mirror.co.uk mai scrie și că Choupette are mai multe servitoare, care sunt obligate, printre altele, și să țină un jurnal în care notează stările pe care le are Choupette zilnic.

La averea pe care Choupette o strânsese deja prin propriile-i forțe se adaugă și averea lui Lagerfeld, care era de 125 de milioane de dolari în 2018, scrie perfecte.ro.

alte Articole interesante