Polițiștii au descoperit cine este tânăra ucisă care a fost aruncată într-un tomberon din sectorul Buiucani

Cadavrul femeii găsite într-un tomberon din sectorul Buiucani a fost identificat de poliţişti. La data de 9 martie, bărbatul suspectat de comiterea acestei crime, în urma unor discuții contradictorii, ar fi strangulat-o pe femeie cu un prosop, până când aceasta a decedat.

separator

Numele femeii găsite la gunoi este Olga Galatan. Aceasta are un copil mic, de 3 ani, și este din satul Leușeni, raionul Hîncești. Totodată, se cunoaște că femeia lucra în calitate de vânzătoare la o florărie, iar anterior aceasta a activat în cadrul Poliției de Frontieră. De asemenea polițiștii de la DP Chișinău, au identificat și bărbatul care a comis această crimă. Potrivit poliției, acesta este fostul soț al femeii, care at fi comis crima din gelozie. Suspectul ar fi ținut-o timp de câteva zile în apartament și nu știa ce să facă cu cadavrul. 

Cadavrul femeii a fost descoperit pe strada Sucevița din Capitală. Corpul neînsufleţit se afla într-o geantă aruncată într-un tomberon. Descoperirea a fost făcută de un angajat de la salubritate.

sursa: www.publika.md

 

alte Articole interesante