Premieră! Moldoveanca Ianna Novac a lansat varianta în engleză și videoclipul la piesa ,,Life is Beautiful”

Ianna Novac este moldoveanca care a reușit să devină cunoscută pe ambele maluri ale Prutului, grație talentului și perseverenței sale. În acest moment, Ianna este singura interpretă din România care abordează cu succes, atât în țară cât și în străinătate, genul pop-opera. Astăzi, artista a lansat varianta în engleză și videoclipul la piesa „Life is Beautiful”.

separator

Piesa este versiunea vocală a coloanei sonore a celebrului film premiat cu Oscar „La vita e bella”, muzica fiind scrisă de Nicola Piovani. Regia și scenografia videoclipului sunt semnate de Anthony Icuagu.

Piesa este ca o aducere aminte a tot ceea ce este important în viață – să zâmbești fără motiv, să iubești ca și cum ai fi un copil și să nu asculți pe nimeni care spune că viața nu este frumoasă.

În videoclip apare fetița artistei, Erika, alături de prietenul ei Edan, care vin să accentueze bucuria de a trăi, bucuria care vine odată cu inocența copilăriei.

„Dacă până acum mi-am obișnuit publicul cu piese unde puneam accent pe interpretarea vocală de performanță, acum atenția mea este îndreptată către muzică în general. Cu această piesă urmăresc doar o stare de bine, în care sper ca sufletul ascultătorului și al privitorului să se contopească cu vocea, melodia diafană și versurile atât de simple, dar în același timp atât de profunde. Cu această pesă îmi doresc să trezesc conștiința fiecăruia dintre noi pentru a putea trăi „acum” și de a trai cu ,,un zâmbet în privire”, ne spune interpreta Ianna Novac.

Ascultă și tu piesa ,,Life is Beautiful”! Video!

alte Articole interesante