Prima apariție la balconul regal al Ducilor de Sussex

”Trooping the Colour” este sărbătoarea oficială prin care Regina Elisabeta a II-a își aniversează ziua de naștere. Evenimentul a strâns laolaltă soldați britanici și regimente din statele membre ale Commonwealth-ului care au defilat pe străzile Londrei în cinstea monarhului britanic.

separator

Tot în această zi, au avut loc show-uri demonstrative ale Forțelor Aeriene și saluturi militare cu salve de arme, pe care Regina Elisabeta și familia sa le-au urmărit de la balconul regal al Palatului Buckingham.

Ducii de Sussex au apărut pentru prima dată, alături de întreaga familie regală, la balconul regal de la Palatul Buckingham.

Evenimentul de anul acesta a fost umbrit, însă, de lipsa Prințului Philip. Acesta nu a putut fi prezent la cea de-a 66-a ediție a evenimentului Trooping The Colour, care o aniversează pe Majestatea Sa, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Cel mai probabil, starea de sănătate nu i-a permis să participe la acest eveniment. Prințul Philip al Marii Britanii, Duce de Edinburgh, împlinește mâine 97 de ani.

sursa

alte Articole interesante