Prima ediție Fashion Cappuccino din acest an. Creatoarea de pălării Iuliana Chiroșca ne va învăța cum să facem o pălărie cu personalitate

În ultima perioadă, tot mai multe femei au început să poarte pălării. Un accesoriu pe care îl putem considera un semn al eleganței, rafinamentului și al distincției. Despre cum să faci o pălărie să vorbească despre tine ne vor povesti joi, în data de 25 ianuarie, în cadrul primului fashion public talk, creatoarea de pălării Iuliana Chiroșca, alături de stilistele Ylianna Danko și Ruslana Babii.

separator

De asemenea, participantele vor afla tehnicile și trucurile de confecționare a unei pălării și vor primi sfaturi despre accesorizarea corectă a ținutei lor.  Dragi fashioniste, organizatorii promit un eveniment grandios, deoarece pălăriile Iulianei Chiroșca sunt mai mult decât niște accesorii, ele merg în tandem cu sufletul femeilor care le poartă.Pentru a participa la eveniment, este necesar să te înregistrezi aici. De asemenea, poți afla mai multe detalii dacă accesezi pagina de facebook al organizatorilor aici, sau poți apela la următoarele numere de telefon: 0(69) 567 840, 0(67) 346 371.

alte Articole interesante