Primul dans al mirilor Presnyakov i-a lăsat mască pe invitați! Vezi video

Nikita Presnyakov, fiul de 26 de ani al interpreților Kristina Orbakaite și Vladimir Presnyakov, și aleasa inimii sale, Alyona Krasnova, au jucat ieri la propria nuntă.

separator
q7Ceremonia a fost una dintre cele mai fastuoase: la nuntă au fost prezente nume sonore din showbiz-ul rusesc, iar decorul, ținutele mirilor au fost în centrul atenției, întrucât mireasa a purtat trei rochii de mireasă, pe care le-a schimbat rând pe rând până la finalul petrecerii.

Un moment spectaculos în timpul ceremoniei a reprezentat dansul mirilor.

ddd

Maxim Galkin s-a arătat profund surprins de cele văzute, momentul l-a făcut să exclame că acest dans de nuntă este unul dintre cele mai spectaculoase pe care le-a văzut vreodată și a postat video-ul pe pagina sa de socializare. Mirii i-au lăsat mască pe invitați, după ce au executat perfect acrobații periculoase în aer, cu ajutorul unor echipamente speciale. Cu siguranță, nu ai mai văzut așa ceva la o nuntă! Vezi video!

Iată cum a arătat tortul de nuntă!


Alla Pugaciova, la nunta nepotului său!

Kristina Orbakaite, pentru prima dată în rol de soacră, a ținut un discurs emoționant și le-a urat mirilor ,,casă de piatră”! Aceasta s-a îmbrățișat îndelung cu tatăl mirelui, Vladimir Presnyakov.

#ANrealWedding #cвадьба

A post shared by Daria Burlakova (@burda80) on


Imaginile video de la nunta celor doi miri au făcut furori pe rețelele de socializare.

Poze de la nunta fiului Kristinei Orbakaite

💗Мама и сын💗 😻Как мило😻 #Repost @smilychka (@get_repost) ・・・ Марсель не зря главная свадебная группа страны!) Знают, что на свадьбах праздник не только у молодых, но и у мам!! Как сегодня красиво танцевала Кристина Орбакайте под #здравствуймам Невероятно милый момент со #свадьбагода #anrealwedding #кристинаорбакайте #мама #танецмамы #марсель #АллаПугачева #МаксимГалкин #КристинаОрбакайте #МихаилЗемцов #ДениБайсаров #НикитаПресняков #АленаКраснова #свадьба #семья #самыелюбимые #❤️

A post shared by ❤Allusya❤ (@_alla_koroleva) on

@npresnyakov люблю тебя❤️ Самый прекрасный день💍 #ANrealwedding

A post shared by Alena Krasnova (@alenaakrasnova) on

alte Articole interesante