Profețiile lui Nostradamus pentru 2019! Ce schimbări majore va aduce noul an

„Profeţii“, cartea scrisă de celebrul medic şi alchimist francez cunoscut sub numele de Nostradamus cuprinde, sub formă de catrene, preziceri care, de-a lungul timpului, s-ar fi dovedit a fi reale. O parte dintre profeţiile lui Nostradamus, faimos medic şi alchimist francez din secolul al XVI-lea, s-ar fi adeverit și fac referire şi la anul 2019.

separator

Pentru 2019, Nostradamus ar fi prezis mai multe schimbări printre care:

1. Creşterea nivelului apelor – în catrene s-ar spune că bucăţi din ceea ce azi se numeşte Antartica s-ar desprinde şi s-au topi, iar asta ar duce la ridicare nivelului mărilor cu câţiva metri. În acest sens, şi oamenii de ştiinţă au tras numeroase semnale de alarmă. Aceştia au mai zis că temperaturi ca acum s-ar fi înregistrat în urmă cu 3 milioane de ani când nivelul oceanelor era cu mult mai ridicat decât acum. Consecinţele acestei creşteri ar fi: uragane, inundaţii, o mulţime de refugiaţi, crize de apă şi mâncare, conflicte globale.

2. O mare putere estică va câştiga războiul cu o altă mare putere vestică/China versul SUA – prezicerea faimosului medic francez s-ar putea adeveri având în vedere afirmaţiile specialiştilor în economie americani ce vorbesc despre politica economică dusă de SUA şi Trump legată de restricţionarea importurilor şi în ciuda asigurărilor lui Trump văd un scenariu sumbru

3. Cipuri implantate – profetul francez ar fi văzut, într-una dintre viziuni, cum oameni se vor plimba pe stradă şi vor avea cipuri implantate în corpuri. În realitate, o firmă din statul american Wisconsin a pus deja în aplicare ideea. Cipuri le-au fost implantate angajaţilor ca să ţină loc de ecusoane şi prezenţa la muncă.

4. Anglia va avea un nou rege – catrenul lui Nostradamus nu specifică dacă Regina Elisabeta, monarhul cu cea mai îndleungată domnie, va muri, şi nici care este motivul pentru care Marea Britanie va avea un nou rege.

5. Oamenii vor locui pe Lună – într-o viziune de-a sa, Nostradamus ar fi văzut oameni locuind pe Lună în anul 2019; pe de altă parte, oamenii de ştiinţă susţin că NASA plănuieşte expediţii pe Lună anul viitor

6. Reîntoarcerea extratereştilor – faimosul profet vorbeşte despre o eventuală reîntoarcere a extratereştilor în zona 51, unul dintre cele mai controversate şi păzite locuri din SUA.

sursa: www.adevarul.ro

Cetatea Soroca își redeschide porțile pentru vizitatori

Din 17 aprilie, Cetatea Soroca își redeschide porțile pentru vizitatori. După ce, în luna aprilie 2021, a fost dat startul celei de a doua etape de restaurare a fortăreței medievale, în ultimii doi ani, Cetatea a fost periodic închisă pentru lucrările care s-au efectuat în interior și exterior, scrie agrotv.md.

Potrivit responsabililor, au fost curățate zidurile cetății pe exterior și interior, s-a făcut hidroizolarea pasajului superior, au fost restaurate trei bolți și s-a conservat ceea a fost scos la evidență în ultimul sezon arheologic – gura de lup de la intrarea Cetății Soroca. A fost instalat și un ascensor într-unul din turnurile cetății pentru persoanele cu dizabilități.

A doua etapă a proiectului de restaurare a costat un milion și 600 de mii de euro. Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană. Prima etapă a proiectului s-a încheiat în 2015.

Dansatorii din Moldova, locul I la Campionatele Europene de Dans Sportiv

În perioada 13-14 aprilie, Federația Dansului Sportiv din Moldova a desfășurat doua Campionate Europene la Dans Sportiv. Este vorba despre Campionatul European Adult Standard la care au participat 56 de perechi de sportivi din 29 țări și Campionatul European de până la 21 ani la care au participat 26 de perechi de sportivi din 18 țări, scrie goodnews.md.

Potrivit Federației Dansului Sportiv din Moldova, la ambele campionate, dansatorii din R. Moldova au câștigat locul I.

De asemenea, în această perioadă, Federația a organizat opt competiții de rating mondial  WDSF Open. Este vorba despre:

  • WDSF Open Under 21 Standard la care au participat 18 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul I și III;
  • WDSF Open Under 21 Latin la care au participat 24 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul III și IV;
  • WDSF Open Youth Standard la care au participat 36 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul IV și V;
  • WDSF Open Youth Latin la care au participat 45 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul I, IV și V;
  • WDSFOpen Junior II Standard la care au participat 32 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul II, III și IV;
  • WDSF Open Junior II Latin  la care au participat 33 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul I, IV și V;
  • WDSFOpen Junior I Standard  la care au participat 24 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul I, III și V;
  • WDSFOpen Junior I Latin la care au participat 24 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul I, II și V.

Încă un proiect frumos la Măgdăcești! În sat au fost instalate bănci de relaxare pentru oameni

Locuri de relaxare pentru locuitorii din Măgdăcești, raionul Criuleni! 30 de bănci noi au fost instalate de-a lungul principalelor alei din sat, anunță primarul localității Liuba Cojocaru.

”Această inițiativă este dedicată în special persoanelor în etate, persoanelor cu mobilitate redusă, dar și pentru toți locuitorii care simt necesitatea să se odihnească în drumul lor către casă, serviciu, biserică și alte instituții.

Pentru a menține curățenia și ordinea, ne pregătim să instalăm alături și urne de gunoi.

Stimați locuitori, vă invităm să vă bucurați de noile amenajări, de asemenea, să lucrăm împreună pentru a menține spațiul curat și primitor pentru toată lumea.”, mai spune primarul de Măgdăcești.

Măgdăcești este unul dintre cele mai moderne sate din țară.

Este un sat cu tradiții, oamenii frumoși, infrastructură dezvoltată și cu un viitor care inspiră încredere. Este una din puținele localități din Republica Moldova care a reușit să se ridice din ruinele anilor 90 și să se dezvolte uimitor.

Vă invităm să urmăriți un VIDEO inedit despre satul Măgdăcești de ieri și de astăzi. Astfel ar trebui să arate toate satele din țară!

Cum să alegi cea mai sănătoasă pâine? Află sfaturile nutriționistei Galina Tomaș
Articolul anterior
Cel mai frumos câine este din Moldova!
Articolul următor