Reguli pe care trebuie să le urmeze Meghan Markle în timpul sarcinii

Meghan Markle și Prințul Harry vor deveni părinți, însă Familia Regală trebuie să respecte anumite reguli pe parcursul sarcinii.

separator

Sexul copilului va rămâne secret până la naștere

De fiecare dată când apare un copil într-o familie cunoscută, fanii își doresc foarte mult să afle cât mai multe detalii, inclusiv sexul copilului. De această dată, nimeni nu va ști dacă Ducesa va naște băiețel sau fetiță, deoarece este strict interzisă aflarea acestei informații.

 

Copilul va trebui să aibă 3 sau 4 nume

Fosta actriță și Prințul Harry vor fi nevoiți să se gândească la patru nume pentru copilul lor. Membrii Familiei Regale au, de obicei, câte patru nume.

Mamele regale nu își botează copiii

Familia Regală nu recunoaște botezul copilului precum o tradiție care trebuie realizată neapărat. Tot ce se poate face este o petrecere înainte de nașterea copilui, dar totul conform tradiției Regale. Familia Regală nu este de acord cu botezarea pruncilor, cu scufundarea lor în apă, de aceea renunță la acest obicei.

Sunt implicate multe moașe

Înainte, mamele Regale nășteau acasă, dar acest obicei a fost anulat de Prințesa Anne. Chiar dacă acum femeile Familiei Regale nasc în cele mai bune spitale, în cadrul evenimentului iau parte o armată de medici, moașe și anesteziști. Totul trebuie să decurgă conform planului, așa că nu este permisă nicio abatere. În timpul nașterii Prințesei Charlotte, Kate a avut parte de trei moașe.

După naștere, regina trebuie să fie prima care află

În momentul în care Meghan Markle va naște copilul, Regina va trebui să fie prima persoană informată în legătură cu acest lucru. Protocolul Regal afirmă faptul că Regina trebuie să afle de eveniment înainte de oricine altcineva. Astfel, în ciuda faptului că ducesa și-ar putea dori să-și sune mama după eveniment, va trebui să se conformeze regulilor și să o anunțe pe Regină prima oară.

sursa

alte Articole interesante