Rezultatul testului. Șoferița care a provocat accidentul din sectorul Buiucani era în stare avansată de ebrietate.

Șoferița care ar fi provocat teribilul accident de pe strada Alba Iulia din Capitală se afla în stare avansată de ebrietate. Potrivit poliției Capitalei, femeia în vârstă de 33 de ani avea o concentrație de 2,15 g/l alcool în sânge, iar norma admisă este de 0,30.

separator
Informaţia a fost confirmată pentru publika.md de către şeful-adjunct interimar al Direcţiei Poliţie Chişinău, Marin Garaz.

Astfel, șoferița a depășit de șapte ori norma de alcoolemie admisă. Potrivit specialiștilor, o femeie care cântăreşte aproximativ 60 de kilograme are nevoie de două ore şi jumătate pentru a scăpa de alcoolul din sânge.

De menționat că recuperarea completă a organismului după consumarea unor cantităţi mari de alcool poate să dureze şi mai mult de 48 de ore.

Șoferița Porche-ului a condus cu viteză excesivă și a trecut la culoarea roșie a semaforului. Ieri, poliția a declarat că șoferița nu era la prima abatere. Aceasta avea 43 de procese contravenționale și anterior a stat în închisoare jumătate de an, pentru provocarea unui accident.

alte Articole interesante