Richard Gere s-a căsătorit în mare secret la 68 de ani. Soția sa este cu 33 de ani mai tânără

Richard Gere s-a căsătorit la 68 de ani. Celebrul actor a mers pentru a treia oară în fața altarului, alături de o femeie cu 33 de ani mai tânără.

separator

Actorul și Alejandra Silva s-au logodit în decembrie, anul trecut, iar nunta a avut loc în mare secret, la începutul lunii aprilie. Petrecerea va avea loc pe 6 mai în locuința lor din New York și vor participa doar rudele și prietenii apropiați.

Richard și Alejandra au început să formeze un cuplu din anul 2014 și sunt foarte fericiți împreună. Aceasta este cel de-al treilea mariaj pentru Richard, care a mai fost căsătorit cu Cindy Crawford din 1991 până în 1995 și cu actrița Carey Lowell, din 2002 până în 2016.

În octombrie anul trecut divorțul de cea de-a doua soție a fost finalizat. Cea care a cerut divorțul a fost Lowell, după 10 ani de căsnicie. Cei doi au împreună un fiu, Homer, în vârstă de 17 ani.

Alejandra, un PR devenit activist, originară din Spania, a fost și ea căsătoriă cu Govind Friedland, cu care are un fiu de cinci ani, Albert.

Amândoi pasionați de călătorie și proiectele umanitare, chiar dacă îi despart 33 de ani, par să-și fi găsit liniștea unul în brațele celuilalt: „Am găsit viața liniștită și fericită pe care am căutat-o întotdeauna”, a mărturisit starul din „Frumușica”.

„Am fost un pic pierdută în întuneric, dar faptul că l-am cunoscut pe el a dat un nou înțeles vieții mele”, a spus și Alejandra, care a dezvăluit pentru revista Hola! că se gândesc să-și facă și o familie, în curând.

sursa

alte Articole interesante