Rihanna, în lacrimi la înmormântarea verișorului său

Rihanna a fost copleșită de emoție la înmormântarea verișorului său, Tavon Kaiseen Alleyne, care a fost împușcat în a doua zi de Crăciun, chiar după ce el și artista au petrecut sărbătorile împreună.

separator

RIP … nu-mi vine să cred că aseară te-am ținut în brațe! Nu credeam că putea fi ultima dată cand îți simțeam căldura corpului !!!Te voi iubi mereu!”, scria diva pe Instagram la o fotografie în care apărea lângă verișorul său, distribuită pe 27 decembrie.

Tânărul de 21 de ani a murit împușcat în Barbados, imediat după Crăciun, iar artista a fost văzută în lacrimi la înmormântarea lui, depunând o coroană cu flori albe deasupra mormântului. Fără îndoială, a fost un moment copleșitor pentru familie și prieteni care au venit în număr cât mai mare pentru a-l conduce pe Tavon pe ultimul drum.

Se pare că întreaga familie a ales să poarte alb la înmormântare, iar Rihanna a îmbrăcat o rochie lungă, pantofi sport și și-a ascuns ochii îndurerați sub o pereche de ochelari de soare cu rame albe. Chiar și florile aduse de ea a fost albe, semnificând puritatea, artista fiind fotografiată în timp ce își ștergea lacrimile cu un șervețel în timpul ceremoniei funerare. sursa

alte Articole interesante