S-a aflat cine este interpreta din Moldova cu profilul căreia un escroc a sustras 100.000 lei de la un timișorean

Un bărbat din Suceava a creat un profil fals pe Facebook pe numele unei interprete de muzică populară din Republica Moldova. Într-o postare, acesta cerea bani pentru un copil bolnav de cancer, iar un bărbat din Timișoara a căzut victimă escrocheriei și a virat pe contul fals indicat acolo mai multe mii de euro.

separator
Contul fals a fost creat pe numele Adrianei Ochişanu. Artista a aflat că cineva a profitat într-un asemenea mod de ea și a rămas șocată. Mai mulți colegi de breaslă i-au dat telefon să afle care este starea copilului.
„Eu am rămas şocată, care bani să transferaţi, nu am scris aşa ceva niciodată. Ca mai apoi să mă sune cineva din România, un domn care a spus că a transferat vreo şase, şapte mii de euro pentru aşa zisa Adriana Ochişanu. Avea o conversaţie foarte intimă pe mesageria privată. Am spus că nu am nicio treabă, aţi fost tras pe sfoară, să fiţi mai atent”, a declarat Adriana Ochişanu pentru publika.md. Adriana Ochişanu a declarat că au fost create în jur de şase conturi false pe numele ei şi că în ultima perioadă tot mai mulţi oameni publici sunt în astfel de situaţii. „Poliţia până în prezent se ocupă de acest caz şi eu sunt dispusă să dau nişte explicaţii dacă va fi nevoie. Am vorbit şi cu alţi colegi care au păţit exact aşa. Este deja o modă de a folosi conturile false, de a folosi numele oamenilor celebri, de a folosi imaginea şi de a face bani”, a menţionat interpreta.

alte Articole interesante