În Săptămâna Luminată, fii mai bun! Oferă-le o mână de ajutor bătrânilor rămași singuri

Cine le mai deschide ușa bătrânilor rămași singuri pe lume, deznădăjduiți și triști, care nu au cu cine să schimbe o vorbă. Atât de mult bun-simț au că nici ajutor nu vor să ceară, însă, asemeni unor copii, se bucură de darurile primite.

separator

Poza de mai jos a fost surprinsă la Odessa. Zeci de pâini sunt aruncate într-un tomberon din fața unui magazin. Imaginea doare cu adevărat, știind că în Moldova sunt sute de bătrâni care o duc atât de greu și se roagă zilnic pentru a avea o bucată de pâine.

Sute de bătrâni din satele Moldovei au fost ajutați până acum, prin intermediul Campaniei ,,Adoptă un bătrân”. Bătrâneii au primit o rază de speranță, produse și bani din donații.

Dacă vrei să faci un gest de milostenie și să le dai o mână ajutor bătrâneilor din cadrul proiectului, și nu doar acestora, în Săptămâna Luminată donează pentru campania ,,Adoptă un bătrân”.

,,Adoptă un bătrân” este o campanie ce vrea să susțină persoanele în etate din Moldova, care sunt singuri și fără nici un ajutor. Această campanie a fost inițiată acum 9 luni și ajută peste 170 de persoane, din diferite raioane ale țării, aflate în etate.

Ceea ce pentru unii este ceva obișnuit, pentru alții înseamnă supraviețuire! Să fim mai buni nu doar de Sărbători! Donează pe https://www.gofundme.com/adopta-un-batranadopt-an-old-man

alte Articole interesante