Șapte mame ucise de un TIR, în accidentul din Ialomiţa, au fost conduse pe ultimul drum

Lacrimi sfâşietoare de durere în satul Munteni-Buzău din Ialomiţa, România. Astăzi, 8 octombrie, au fost conduşi pe ultimul drum şoferul microbuzului şi cele șapte mame care au murit în tragicul accident de sâmbătă, din Ialomiţa. În haine cernite, cu ochii uscați de plâns, localnicii s-au adunat pentru a merge la înmormântări, atmosfera fiind greu de descris în cuvinte, relatează click.ro.

separator

Una dintre mamele care au murit în accidentul din Ialomița, Viorica Moise, în vârstă de 50 de ani, a fost înmormântată cu o zi mai devreme decât celelalte victime. Motivul pentru care aceasta a fost îngropată luni și nu marţi este pentru că familia a decis să nu o îngroape chiar de ziua ei. Azi ar fi împlinit 50 de ani. Tot astăzi a fost înmormântat și șoferul microbuzului. Slujba comună a fost oficiată de un sobor de 50 de preoți.Victimele accidentului din Ialomiţa erau angajate la reteaua de magazine Mega Image şi făceau naveta între sat și Bucuresti, ca să își întrețină familia. Ele parcurgeau câte 89 de kilometri dus-întors pentru a veni în Capitală la muncă, în mai multe magazine din rețeaua Mega Image.

20 de copii au rămas orfani din cauza unui șofer de tir care ar fi adormit la volan și s-a izbit frontal în microbuzul cu muncitori.

În urma accidentului, şi-au pierdut viaţa Viorica Moise, 50 de ani, 2 copii, Aurelia Chiriţă, 31 de ani, 3 copii, Frusina Mirică, 44 de ani, 2 copii, Gabriela Botea, 41 de ani, un copil, Eugenia Drăgulin, 51 de ani, 2 copii, Irina Matei, 28 de ani, 3 copii, Alexandra Maria Badea, 22 de ani, un copil, Lucreţia Dan, 58 de ani, Ştefan Cosmin, 43 de ani, şoferul microbuzului, un copil, Viorel Ştefan Ilie, 43 de ani, şoferul TIR-ului.Rudele şi-au strigat durerea printre lacrimile amare care le-au curs şuroaie pe obraji. Cea mai tânără victimă a accidentului din Ialomiţa avea 22 de ani.  În urma ei a rămas un copil de 6 ani.

”I-am spus ce s-a întâmplat cu mama lui şi că ea acum este un înger. Am vorbit cu un psiholog şi ne-a învăţat ce să facem. Ştie că ea este un înger şi că de acolo, de sus, o să îl ocrotească toată viaţa. Ne-a întrebat dacă de exemplu o să vină un urs la el să îl atace, mama lui o să îl poată apăra de acolo de sus?”, vorbeşte privind în gol Sorin Badea, fratele tinerei. Teribilul accident a avut loc sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 5. Un microbuz care aducea la serviciu în Bucureşti 15 femei, angajate ale Mega Image, a fost izbit în plin de un TIR. În accidentul de pe DN 2A au murit 10 persoane, iar alte 7 au fost rănite.

alte Articole interesante