Sărbătoarea de Paște, acasă la Galina Tomaș!

Sărbătorile de Paşte creează de fiecare dată o atmosferă specială, iar familia este nucleul care ne oferă viață, energie. Este mediul în care găsim înțelegere, liniște și soluții la toate scopurile și visele noastre. În preajma Sărbătorilor Pascale, echipa emisiunii ,,Fii Sănătos”, de la Jurnal TV, a fost acasă, la nutriționista Galina Tomaș.

separator

De Paște, tradiţional, gospodinele încondeiază ouă, pregătesc bucate alese, coc pască şi cozonaci.

Surorile Ludmila Goma și Galina Tomaș au dezvăluit ce semnificație au avut dintotdeauna Sărbătorile de Paște, în familia acestora. De câțiva ani, casa părintească de la Edineț s-a mutat la Chișinău, cu o mică parte din florile din curtea casei, și alte simboluri dragi sufletului! În mica grădină a Galinei Tomaș găsești verdețuri, spanac și rucola, căpșuni, cireși, iar mama nutriționistei și-a adus în capitală chiar și câteva găinușe, așa că cei dragi se pot bucura de ouă proaspete și sănătoase, în meniu.

Cum își împarte timpul între activitățile profesionale, casă și familie? Cum arată cuibușorul în care se refugiază nutriționista Galina Tomaș, după o zi de muncă, dar și căminul în care prind viață cele mai inedite idei și proiecte? Aflați-le pe toate, în interviul de mai jos, începând cu minutul 11:25.

alte Articole interesante