Sarra a suferit arsuri grave și are urgent nevoie de o nouă intervenție. Împreună o putem ajuta să scape de durerile groaznice!

Sarra este fetița care, la vârsta de 1 an, a suferit arsuri pe jumătate din suprafața corpului. În această vară, Sarra va împlini 3 ani, însă, la o vârstă atât de fragedă, micuța îndură chinuri și dureri groaznice din cauza cicatricelor care i-au rămas după vindecarea rănilor.

separator

Corpul Sarrei este acoperit pe suprafețe extinse de cicatrici rugoase, extrem de chinuitoare și dureroase. Sarra a suportat deja 7 operații, însă mai e nevoie de o intervenție. Operația trebuie efectuată urgent și costă 12.500 euro, atât costă sănătatea Sarrei în acest moment.

Olga, mama fetiței, dorește enorm să-și salveze copilul, să o scape de durerile groaznice, și roagă cu disperare să o ajutăm ca să poată aduna banii necesari pentru intervenție:

,,Durere ce ai tu cu ea? Cu scumpa si frumoasa mea? De ce o chinui tu asa? De ce ii distrugi toata viata? E strigător la cer, dar nimeni nu aude, nu aude durerea mea, ochii mei care nu mai au lacrimi nimeni nu-i vede. Chinurile groaznice mă îngenunchiaza din nou. Copilașul meu privește în ochii mei și cere ajutor. Simt cum fuge pamântul de sub picioare, copilul meu e în chinuri groaznice, iar eu nu pot să o ajut. Îngenunchind cu fetița în brațe vă implor SALVAȚI-MI fetita. Nu ne lăsați să pierdem această luptă, această șansă la VIATA. NU MĂ LĂSAȚI să pierd ce am mai Scump, SALVATI-MI îngerasul care lupta zi de zi pentru viață. Starea fetiței se agravează, mânuța se strânge și pe zi ce trece tot mai puțin se întinde. Operatia trebuie făcuta urgent pentru a salva mânuța, însa suma e foarte mare pentru noi. 12.500$ o împiedică pe fetița mea să fie sănătoasă. Vă rog din suflet să nu fiți indiferenți la durerea noastră, dați-ne o mână de ajutor. Donați pentru acest Suflețel atât de chinuit și atât de curajos, din orice colț al lumii aici: https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-sarra-anton

Donează pentru a o salva pe Sarra!

alte Articole interesante