Săruturi în scopuri nobile!

„Organizaţia pentru Participare şi Transformare din Moldova” (OPT Moldova), sub patronajul doamnei Sanda Filat, a demarat în anul 2011 campania socială „La Poarta Sărutului – un sărut pentru o inimă…”.

separator


Campanie ce a avut drept scop colectarea de fonduri pentru Dumitru Iorga, un tânăr ce suferea de o boală extrem de gravă a cordului.  Anul acesta, aceeași organizație și-a propus continuarea proiectului cu genericul „La Poarta Sărutului – un sărut,  pentr-un minut…de viaţă”  prin care să ofere o șansă la viață soţilor Denis şi Natalia Malaniuc, ambii bolnavi de cancer. Din păcate, cu 6 zile înainte de eveniment, inima Nataliei a încetat să bată. Cu toate acestea, echipa OPT Moldova a continuat campania, pentru a-l susţine pe Denis în aceste clipe grele şi pe Ionuţ, băieţelul lor de un an şi cinci luni.

Campania, propriu zisă, a fost desfăşurată în contextul „Zilei Internaţionale a Sărutului”, pe data de 14 iulie, în Grădina Publică „Ştefan cel Mare”. Pe parcursul zilei a fost improvizată „Poarta Sărutului”, după modelul celebrului sculptor Constantin Brâncuşi, lângă care Fuego şi personalităţi notorii din Republica Moldova, au  organizat  „Târgul săruturilor”, la care personalitățile s-au lăsat pupate de către cei care au achiziţionat  un „Certificat pentru săruturi notorii”. Fondurile colectate, au fost donate lui Denis Malaniuc, din Chişinău.

Echipa UNICA Shaping Club și anul acesta a fost receptivă la invitația OPT Moldova și a susținut familia Malaniuc.

Doar împreună putem oferi o  șansă la viață!


 

alte Articole interesante