Scandal la „Vocea României” după ce Bogdan Ioan a fost declarat câștigător

Bogdan Ioan a reușit să cucerească publicul de la Vocea României și a plecat acasă cu marele premiu de 100.000 de euro. Imediat însă după ce a fost declarat câștigător, internauții au creat un scandal uriaș pe rețelele de socializare declarând că acesta nu merita să câștige, și că Dora Gaitanovici a fost mult mai bună.

separator

Prestatia lui Bogdan a fost una bună, însă internauții spun că nu are o voce la fel de bună ca Dora Gaitanovici și că el este doar un bun imitator al lui Michael Jackson.

„Nu merita categoric! A fost cel mai slab dintre finalişti ! Dora e cea mai talentată şi sigur va avea un viitor strălucit! Ea este Vocea României 2018! Felicitări!“, Regulile trebuiesc schimbate, să câştige cine ştie muzică, nu imitatori, fie ei şi de MJ. Fetele au cântat superb, au arătat că pot cânta orice. Păcat, dezamăgire totală“, ,,Nu poţi câştiga falsând…. N-ai cum!“, „O dezamăgire, e doar un imitator!“, au fost câteva dintre comentariile dure, potrivit adevărul.ro.

Într-un interviu acordat pentru adevărul.ro, Bogdan a mărturisit că a fost afectat de comentariile răutăcioase, dar acesta este timbrul lui și nu încearcă să imite pe nimeni.

„Acesta este timbrul meu vocal. Nu încerc să imit sau să mă folosesc de vocea lui Michael Jackson. În această emisiune am fost scos de mai multe ori din zona mea de confort, tocmai pentru a le arăta oamenilor că nu cânt doar Michael Jackson, ci că pot aborda şi alte stiluri muzicale. Sunt un om simplu care s-a înscris la un concurs şi nu am avut vreo intenţie să fac rău cuiva”.

alte Articole interesante