Scene de groază în capitală! Trei cadavre în stare de putrefacție au fost descoperite într-un apartament din sectorul Rîșcani

Trei cadavre în stare de putrefacție au fost descoperite de oamenii legii în această seară, într-un apartament al unui bloc de locuit de pe strada Miron Costin, din sectorul Râșcani al Capitalei. Vecinii au alertat poliția, după ce au simțit un miros neplăcut în scara blocului, raportează deschide.md.

separator
„Este vorba despre doi bărbați de aproximativ 35 și 50 de ani, dar și cadavrul unei femei în vârstă de aproximativ 35 de ani. Toate cele trei cadavre nu au semne de moarte violentă. Vecinii au chemat poliția, după ce au simțit un miros neplăcut în scara blocului”, a precizat șeful-adjunct al Poliției Capitalei.

Nu se cunoaște de cât timp zac cadavrele în apartament. Preliminar, medicii legiști ar fi stabilit la fața locului că moartea celor trei ar fi survenit în urma consumului excesiv de alcool. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care au decedat cele trei persoane.

alte Articole interesante