Și-a lăsat fetița de un an și jumătate într-un loc de joacă, iar când s-a întors a găsit-o plină de sânge

O mamă și-a lăsat fetiţa într-un loc de joacă, iar când s-a întors de la cumpărături a avut un şoc. Aceasta era plină de sânge și mușcături pe corp, care îi vor lăsa cicatrici pe viaţă. Întâmplarea şocantă a avut loc într-un centru comercial din Leeds, Marea Britanie.

separator

Părintele s-a gândit să petreacă timp cu copiii săi, astfel că s-au dus cu toţii într-un centru comercial din oraş. În timp ce se plimba prin magazine cu copiii mai mari, a lăsat-o pe micuţa Willow, în vârstă de doar 1,5 ani, într-un loc de joacă special amenajat.

Nu a trecut mult timp, că le-a auzit pe îngrijitoare ţipând. Când s-a dus la locul de joacă, şi-a găsit fetiţa plină de sânge, cu muşcături pe tot corpul. Conform Mirror, muşcăturile ar fi fost provocate chiar de către ceilalţi copii mai mari din locul special amenajat.

„Îngrijitoarele tot spuneau că e ceva normal, că aşa fac toţi copiii! Când am ajuns eu, se chinuiau să o despartă de un băieţel care se ţinea cu dinţii de gâtul ei!”, a declarat mama fetiţei.

Willow a fost dusă de urgenţă la spital, unde a fost vaccinată împotriva hepatitei B, ba chiar i s-au aplicat şi grefe de piele pe unele răni. Doctorii susţin că muşcăturile ar fi provenit de la mai mulţi copii. Conform unor surse neoficiale, copiii care ar fi atacat-o pe micuţă ar proveni din familii de migranţi somalezi.

sursa

alte Articole interesante