Șocant! Un bărbat din Rusia a mâncat trei oameni

Un bărbat de 51 de ani din Rusia a fost arestat, fiind acuzat de canibalism, după ce au fost descoperite dovezi că ar fi mâncat trei oameni, dar și câini, pisici și alte animale mici, relatează BBC, potrivit digi24.ro.

separator
Autoritățile din nordul Rusiei au anunțat că au descoperit „trei victime care au fost consumate parțial”, împreună cu rămășițe de pisici, câini și alte animale mici, în pungi aruncate într-un lac și un râu din apropierea orașului Arkhangelsk.

Acesta s-ar fi împrietenit cu victimele și ar fi consumat alcool împreună cu ele, apoi le-ar fi ucis și ar fi mâncat bucăți din corpurile lor. Comitetul de Investigații din Rusia, echivalentul FBI, a publicat imagini cu suspectul în custodie și a precizat că nu pare să aibă tulburări psihice. Acesta are însă mai multe infracțiuni în cazierul său, care nu au fost enumerate.

Faptele ar fi avut loc în anii 2016-2017, însă identificarea victimelor a fost un proces de lungă durată. Două dintre victime nu au rude apropiate, iar a treia s-a mutat în zonă în căutarea unui loc de muncă.

Autoritățile au mai anunțat că, pe lângă faptele de canibalism, bărbatul ucidea și mânca „în mod regulat” pisici, câini și păsări, ale căror oase au fost găsite amestecate cu cele umane. După ce ar fi ucis una dintre victime, suspectul s-a mutat în locuința acesteia. Mai mult, acesta le-ar fi spus părinților că bărbatul a plecat în alt oraș în căutarea unui loc de muncă și că a fost de acord să aibă grijă de apartament.

alte Articole interesante