Ana Cernicova și fiica sa, Amelia Uzun, invitate speciale la un concert de caritate organizat la Paris

Soprana Ana Cernicova și fiica sa, Amelia Uzun, au fost invitate speciale la un concert de caritate organizat la Paris de câțiva moldoveni.

separator

La eveniment a fost prezentă și Svetlana Sainsus, care a venit cu un mesaj de mulțumire și recunostință pentru sponsori și organizatori:

„O nebunie frumoasa aseara ❤️❤️❤️❤️ Eu atata caldura si suflet la un loc nu am vazut niciodata!!! Nu am cuvinte sa redau emotiile frumoase traite !! Asa o intalnire deosebita am avut❤️❤️❤️ Concertul de caritate organizat cu atata daruire, pana la cele mai mici detalii Jos palaria dragi moldoveni din Paris! sinteti minunati! Generosi, omanosi, primitori!!! Atat de bravo ca nu uitati de cei deacasa... Vreau sa multumesc din toata inima organizatorilor si sponsorilor ai acestui eveniment, albinutele care au facut ca seara sa fie perfecta!! Celor care ati fost prezenti si ati donat, ati daruit timpul Dvs …. sincer nu stiu cum sa imi exprim recunostinta pt tot Ieri oaspetii m-au provocat sa defilez in rochie de mireasa accept cu mare drag orice provocare daca asta ajuta pe cineva ❤️ de data aceasta am facut-o pt Ionut Cociu , dar cel mai surprinzator a fost ca designeru Ludmila Loznean mi/a daruit aceasta rochie minunatasi ii multumesc enorm!!! Eu la rindul meu o voi darui unei viitoare mirese din familie mai modesta care nu isi permite una…. si daca stiti asa domnisoara, astept sugestiile voastre  Acum totalurile❤️❤️❤️ sunteti pregatiti ? 10.050€ euro ( zece mii si cinci zeci de euro)!!!!!!!! Va dati seama cat e de mare puterea omului atunci cand ne unim toti? Zece mii !!!!! in cateva ore !! Stiti ce inseamna asta ? Avem toata suma pt tratamentul lui Ionut Cociu!!! Am reusit!!!!!!Pentru ca durere straina nu exista  si Ionut nu este strain pt noi !!! Ura❤️ O sarbatoare atat de frumoasa sper sa facem intr-o zi la nunta lui  Va multumesc pt tot !!!!!!!, a scris Svetlana Sainsus pe Facebook.

alte Articole interesante