Beneficiile implicării în proiectul social Bunicii Grijulii

Farmacia Familiei, prin implicarea în campania socială Bunicii Grijulii, demarată de Inspectoratul General al Poliției, susține inițiativa de a reduce numărul de accidente rutiere cu implicarea copiilor. Astfel, persoanelor în etate sau tinerii sunt indemnati  să ajute copiii să traverseze străzile la trecerile de pietoni din preajma instituțiilor de învățământ.

separator

Proiectul a devenit în scurt timp foarte popular,  mulți nepoței, dar și bunici, fiind dornici să protejeze copiii de primejdii în trafic. Implicarea în proiectele sociale este o altă modalitate prin care Farmacia Familiei își manifestă responsabilitatea, întrucât depune eforturi constante pentru a oferi clienților speranța într-un viitor mai bun.

Farmacia Familiei este parte a acestui proiect social. Astfel, bunicii grijulii, dar și nepoțeii implicați în proiect primesc carduri de reducere la întreaga gamă de produse comercializate și servicii de testare gratuită a vederii și a tensiunii arteriale în toate filialele Farmacia Familiei din țară. În plus, voluntarii pot beneficia de prețuri sociale la seturile igienice, dar și de alte facilități, cum ar fi ofertele speciale personalizate.

 

Orice inițiativă frumoasă, care vine să încurajeze cetățenii acestei țări poate fără îndoială să ne facă mai fericiți.

Partenerii noștri
alte Articole interesante