Când este mai bine să cumperi bilete low-cost?

Sunt mulți pasageri care au călătoria deja planificată și caută cel mai ieftin bilet, dar în final ajung să-l cumpere pe cel mai scump sau să rămână fără locuri. Amânarea datei de rezervare și cumpărare nu mai este o strategie bună în cazul rezervărilor de bilete de avion, deși era eficientă cu ani în urmă.

separator

Au trecut timpurile când pe ultima sută de metri înainte de zbor companiile aeriene plasau oferte pentru a scăpa de locurile libere în aeronavă.

Operatorii low cost au schimbat regulile jocului. Locurile cu tarif scăzut se vând garantat cu o lună – două înainte de zbor, iar pasagerii business sunt gata să plătească prețul pentru ultimele locuri în aeronavă.

Prețurile la biletele low cost pornesc de la 19 euro, dar aceste locuri se vând cu maximum 2 luni înainte de zbor, iar în sezonul călătoriilor cu 6 luni înainte. Așa se explică diferența mare de preț – biletele la aceeași cursă pot ajunge la 400 euro, fără diefrență în clasa de deservire.

2 luni înainte de zbor este timpul ideal pentru a prinde un bilet cu adevarat ieftin. Mai târziu, chiar dacă vor mai avea locuri disponibile, tarif va fi înalt, Operatorul aerian nu va scădea prețurile pentru cursele și datele solicitate.

Ai de gând să călătorești undeva și ai în față un bilet ieftin? Rezervă-l imediat, altefel pierzi această șansă!

Când este mai bine să cumperi bilete low-cost?

Citește în continuare pe www.zbordirect.com

 

alte Articole interesante

Alte Articole interesante