Crimă la Comrat. O minoră de 16 ani s-a răzbunat pe cel care ar fi violat-o

Cadavrul unui tânăr a fost găsit într-o fâșie forestieră, iar la o distanță de câțiva metri de lângă locul unde se afla trupul neînsuflețit, a fost găsit abandonat automobilul victimei, scrie deschide.md

separator

Descoperirea macabră a avut loc în această după-amiază, în apropiere de localitatea Svetloie, din municipiul Comrat. La scurt timp, oamenii legii au reținut o adolescentă, iar iubitul ei a fost anunțat în căutare.

Victima, un tânăr în vârstă de 30 de ani, originar din localitatea Congaz, care ar fi dispărut de joi, 30 mai, a fost găsit astăzi, 1 iunie, în jurul orei 15:15, mort într-o fâșie forestieră care desparte localitățile Congaz și Svetloie, din raionul Comrat. Medicii legiști sosiți la fața locului, au depistat pe suprafața cadavrului mai multe răni provocate cu un cuțit.
Adolescenta le-a povestit polițiștilor cu lux de amănunte cum  l-au omorât pe tânăr, dar și care a fost motivul crimei. Surse apropiate anchetei au spus pentru deschide.md precum că minora în vârstă de 16 ani a fost violată acum o lună de bărbatul găsit mort, astfel ea și iubitul ei, un tânăr în vârstă de 25 de ani, au decis să se răzbune și l-au omorât.
În prezent, minora a fost luată de către polițiști de la domiciliul său din Congaz, iar iubitul ei în vârstă de 25 de ani, originar din orașul Taraclia, nu a fost încă găsit.
Poliția din Comrat a pornit pe acest caz o cauză penală.

alte Articole interesante