Detalii înfiorătoare în cazul bebelușului de 5 luni, ucis în bătaie de tatăl său!

Detalii înfiorătoare în cazul bebelușului ucis de tatăl său. La trei luni, individul i-a fracturat fetiței un picior. Atunci, el a fost reţinut şi cercetat în stare de libertate pentru violenţă în familie. Copila a fost astăzi înmormântată.

separator
vvb

 Crima a avut loc sâmbătă seara, în satul Măcăreşti, din raionul Ungheni. Tatăl, în vârstă de 25 de ani, care era în stare de ebrietate, a aplicat câteva lovituri copilului cu pumnul în regiunea capului și în regiunea pieptului. Acesta îşi  motivează gestul odios prin faptul că a avut o criză de nervi provocată de plânsul fetiței.

Părinţii copilului locuiau în satul Călineşti, raionul Floreşti. Aceştia şi-au lăsat bebeluşul în grija bunicii din partea mamei, în comuna Măcăreşti, Ungheni, pentru că au plecat la muncă în Capitală.

Cei doi au venit sâmbătă să-şi viziteze copilul. După ce au stat la masă, unde au consumat şi alcool, tatăl a mers să adoarmă copilul. Mama bebeluşului se afla în altă cameră când s-a produs tragedia.

„El a luat fata de la mama din braţe să o schimbe şi să o adoarmă. Sora mea a auzit că fata plângea şi sormea s-a dus şi s-a uitat pe fereastră şi deamu fata era moartă”, a spus Lucia Chiriac, mama fetiţei.

Mama copilului spune că nu este pentru prima dată când micuţa a fost bătută de tatăl ei. Când bebeluşul avea doar trei luni, bărbatul i-a rupt un picior.

Potrivit procurorilor, expertiza psihiatrică a arătat că acesta avea discernământ. Vecinii sunt şocaţi de cele întâmplate. „Buneii nu consumau alcool nici mama copilului. Am înţeles că tatăl copilului consuma uneori alcool”, a spus primarul comunei Măcăreşti, Iacob Pîntea.

Învinuitul riscă până la 15 ani de închisoare. Potrivit procurorului care se ocupă de caz, bărbatul se află acum în evidenţa medicului psihiatru, cu retard în formă uşoară.

sursa: www.publika.md

alte Articole interesante