Împreună îl putem salva pe Oleg! Tânărul a fost diagnosticat cu o boală cruntă, însă își dorește enorm de mult să supraviețuiască

Oleg Drăguțan este moldoveanul în vârstă de 31 de ani, care a plecat acum 2 ani la muncă în Anglia. Din păcate, acesta nu a putut munci foarte mult timp, deoarece în Londra i s-a pus diagnosticul crunt, de cancer la colon. Îmbucurător însă este faptul că stadiul bolii nu e atât de avansat, ceea ce înseamnă că Oleg are șanse mari de vindecare. Tot de ce are nevoie acum este ajutorul nostru, al oamenilor de bună credință. Oleg nu-și permite financiar să asigure costul intervenției chirurgicale.

separator
oleg-dragutan


Câțiva români din Londra au făcut un gest foarte frumos pentru Oleg. Aceștia au deschis un cont pe paypal și au încercat să facă publică povestea lui Oleg pentru a strânge donații.

Cei care doresc să îl ajute pe Oleg o pot face prin donații pe contul deschis pe numele soției Mariana Drăguțan la Barclays, 20-89-15, număr de cont 83834476 sau pe contul de paypal marianadragutan3@gmail.com, număr de tel. 07918294421.

Pentru conformitate, publicăm și câteva din scrisorile medicale ce demonstrează boala de care suferă Oleg Drăguțan.

Oleg Dragutan

Oleg Dragutan

Oleg Dragutan

Oleg Dragutan

alte Articole interesante