O moldoveancă a murit în Italia după ce a întreținut relații intime cu bărbatul la care muncea

O moldoveancă de 52 de ani a murit după ce a întreţinut relaţii intime cu un bătrân în vârstă de 79 de ani. Victima muncea de mai mulţi ani ca îngrijitoare la bărbatul din Padova, Italia. Cu timpul între cei doi ar fi apărut o afecţiune, fapt pentru care au decis să întreţină relaţii intime. După ce s-au iubit, femeia ar fi suferit un atac de cord, care i-a fost fatal, anunță stirilocale.md.

separator
14138097_10207250948696414_9090122313803468682_o


Bătrânul a intrat în baie, iar atunci când s-a întors, şi-a găsit partenera inconştientă pe pat. În acel moment, el a sunat la poliţie, declarând că are o femeie moartă în casă. După care acesta a observat că ea încă respiră. Astfel, femeia a fost dusă de urgenţă la spital, sperând că va fi salvată. Ea fost internată în secţia de cardiologie. Însă, după câteva ore de la internare, femeia a murit pe patul de spital.
Oamenii legii au iniţiat o anchetă. Anchetatorii mai iau în calcul pe lângă faptul că ar fi suferit de inimă, că aceasta ar fi consumat medicamente, dar şi băuturi alcoolice, fapt pentru care ar fi putut să i se facă rău.

Potrivit presei din Italia, bătrânul ar fi profund îndurereat de nenorocirea care s-a produs, mai ales că acum ar fi rămas din nou singur.

alte Articole interesante