Reacția FLY ONE privind incidentul produs la operarea cursei Heraklion

„În urma incidentului produs la operarea cursei Heraklion venim să reiteram punctul de vedere al Companiei FLY ONE, calificîndu-l unul drept regretabil, nu însă străin aviației și care, de altfel, a fost gestionat tehnic de către companie conform tuturor regulilor stabilite, dar care a fost rău comunicat celor interesați.

separator

avion-fly-one-1-1150x450-c-defaultDeși cursa respectivă a fost una contractată integral unui operator turistic din Republica Moldova, FLY ONE se declară deschisă să examineze în comun cu acesta orice cerere parvenită din partea pasagerilor noștri, care va fi tratată cu maximă responsabilitate.

Ținem să menționăm că s-a făcut mai mult faţă de alte companii din Moldova care s-au confruntat cu situaţii similare. Chiar şi aşa, au fost trase nişte concluzii şi s-au învăţat nişte lecţii care vor contribui, pe viitor, la ridicarea nivelului calităţii serviciilor noastre pentru a face față unor cerințe mai riguroase ale pasagerilor şi, cu referire la cazul dat, ne vor face să fim mai buni cât priveşte intervenţiile în situaţii excepţionale. Pentru că, pentru noi, mai presus de toate este pasagerul.

Suntem ferm convinşi că unele abateri cauzate în orar, care au avut loc până acum, vor fi eliminate în scurt timp. În doar câteva săptămâni, flota companiei va fi suplinită cu încă o aeronavă, şi este doar una dintre acţiunile pe care intenţionăm să le întreprindem.

Intrarea pe piaţă a companiei noastre a creat un mare stimulent, a provocat reducerea preţurilor la serviciile aeriene cu aproximativ 30%. Nici o altă intrare de companie aeriană anterioară nu a generat o aşa reducere de prețuri, atât de favorabilă pasagerilor.

Călătoriile cu transportul aerian au devenit și mai accesibile.

Compania FLY ONE este una dintre cele mai sigure companii avia care operează în RM, iar despre asta vorbesc datele din cele mai recente rapoarte ale SAFA (Safety Assesment of Foreign Aircraft) realizat de statele membre a Uniunii Europeane, care arată 0 puncte acumulate, ce înseamnă rezultat maxim posibil la capitolul siguranță și securitate aeronautică, lucru datorat multiplelor inspecții de rampă ad-hoc.

De asemenea, compania noastră are una din cele mai bune punctualități, fapt despre care vorbeşte și statistica companiei OAG Aviation Worldwide Limited ( www.oag.com ), informație publicată la categoria EMEA (European/Midle East Airlines).

emea-reting-2 emea-rating-1

Chiar dacă acum lucrurile au fost date puţin peste cap din motive obiective, de situaţia excepţională creată, de fapt, noi vom redeveni și Nr.1 la capitolul regularitate – în regiunea noastră, cu siguranţă, așa cum a fost și pînă la 31 martie 2017, conform datelor oferite de aeroportul Internațional Domodedovo ( Moscova).

Totodată, constatăm cu regret că, la adresa companiei, a fost lansată o adevărată campanie de denigrare, cu speculare de date false, expuse intenţionat tendențios, pentru a plasa compania FLY ONE într-o lumină proastă. Or, noi cunoaştem că acest lucru nu se face dezinteresat. Ştim comandatarii acestor atacuri şi mai cunoaştem că intenţiile lor reale constau în a avantaja unii concurenţi pe piaţa de profil, dar şi în a pregăti terenul pentru o nouă companie aerienă care intenţionează să fie lansată pe piaţa transportului avia în RM la sfârşitul acestui an. Această practică nu este una sănătoasă şi noi dăm asigurări că nu vom admite aceste lucruri, vom apela la toate insţantele competente, care trebuie să-şi facă datoria şi să protejeze libera concurenţă, să pună în capul mesei un singur aspect şi să opereze cuun singur instrument – interesul pasagerului.”

alte Articole interesante