Tragedie! O fetiță de trei ani s-a împușcat cu arma pneumatică a tatălui său

Incidentul dramatic a avut loc în familia unui cetăţean moldovean stabilit la Moscova. Fetiţa acestuia, în vârstă de doar 3 ani, s-a împuşcat accidental cu arma pneumatică ce aparținea tatălui său, fiind grav rănită în zona abdomenului.

separator
copil_spital_70836800

Potrivit mk.ru, fetiţa locuia împreună cu familia sa în Domodedovo, suburbie a Moscovei. În weekend, părinții s-au apucat să facă curățenie în casă și au scos mai multe lucruri din dulap, inclusiv arma pneumatică.

Pistolul bărbatului în vârstă de 30 de ani a ajuns în zona de acces a copilei, lăsată fără supraveghere. Fetița a început să se joace cu arma care s-a descărcat în mânuțele ei.

Aceasta fost transportată în stare gravă la spital, cu o plagă deschisă la nivelul abdomenului. Micuța a suportat o intervenție chirurgicală urgentă. Starea de sănătate a copilei este stabilă, dar gravă, medicii fiind rezervați în ceea ce privește prognosticul favorabil.

Potrivit sursei citate, pe acest caz a fost iniţiat un dosar penal pentru achiziţionare şi păstrare ilegală de arme şi vătămare corporală gravă din neglijenţă.

alte Articole interesante