Un grup de moldoveni care se aflau la odihnă în Zatoka au rămas fără mașini și acte

Suntem în plin sezon estival, fiecare își alege țara și destinația unde să-și petreacă concidiu și să se relaxeze la maxim. Din păcate, pentru unii vacanța a fost un adevărat coșmar în acest an.

separator

vacanta-mare-ucraina

Ghinion pentru un grup de tineri care au hotărât să petreacă câteva zile pe plajă în Zatoka, acestia au fost deposedați de acte, bunuri, bani. Inclusiv le-au fost furate și mașinile care se aflau în curtea casei unde se cazaseră.

”Zilele trecute au mers la mare câțiva cunoscuți de ai mei si ajungând în Zatoca, i-au întâlnit o doamnă care urma să-i cazeze, era trecut de ora 20. Dupa ce sau cazat au mers cu toții la mare, lăsând automobilele (Dacia si Chevrolet nu cunosc modelele) în ogradă și toate lucrurile în cameră, când sau întors în jurul orei 3 dimineața au constatat ca automobilele nu mai sunt si toate bunurile au fost furate (telefoane mobile, bani…) dar și actele șoferilor (pasapoarte, permisele de conducere, actele automobilelor) celorlalți nu li s-au furat actele. Uşa la cameră nu a fost forțată, fiind deschisa cu cheia. Usile automobilelor au fost deschise cu cheile care erau în cameră și au fost găsite de hoți.”, a scris Nicolae Șoitu pe pagina sa de facebook. 

Bineînțeles, tinerii au chemat imediat poliția, doar că deocamdată nu au fost găsiți hoții și nici bunurile.

”Au chemat poliția de care au fost tratati cu haz și indiferență, care le spunea lor „зачем вы пришли” … „вы что не знаете что украдут…”. Apoi au plecat la Ambasada Moldovei din Odesa, care pentru a emite un pașaport provizoriu au achitat 35 Euro”, a mai adăugat acesta.

1

 

 

 

alte Articole interesante

Alte Articole interesante