Un psiholog a fost acuzat că ar fi violat zeci de femei: le invita în cabinet, le dezbrăca și le filma

92 de femei i-au căzut victime pretinsului medic. Psihologul Bogdan Giuseppe a creat în perioada 2016 – februarie 2017 mai multe domenii de e-mail de tip scam, pe care le posta pe internet ca adrese de corespondență pentru diverse interviuri de angajare pe anumite posturi. După ce victimele se arătau interesate de posturile respective, acesta le trimitea la medicul cu care ar fi colaborat pretinsele firme care făceau angajări, medic care nu era altul decât el însuși, anunță realitatea.net

separator
o_domestic_abuse_facebook_88671700
Când femeile se prezentau la cabinetul său pentru susținerea unui examen de medicina muncii, Bogdan Giuseppe se prezenta ca fiind psiholog, fiind de fapt suspendat din această profesie. În același timp, acesta susținea că este și medic ginecolog, calitate pe care nu a deținut-o niciodată, respectiv angajat al unor instituții în domeniul siguranței naționale.


După așa-zisul test psihologic, femeile erau informate că au probleme medicale ginecologice și convinse să suporte un pretins control. Falsul medic le convingea că va aplica metode revoluționare de eliminare a problemelor, urmărind de fapt satisfacerea propriilor nevoi sexuale.

Controalele ginecologice se desfășurau în fața mai multor camere video disimulate în cabinet, cu care Bogdan Giuseppe înregistra activitățile respective, făcându-și o veritabilă arhivă de materiale pornografice. Ulterior consultului, acesta contacta victimele din partea pretinsului angajator și le explica faptul că nu fuseseră angajate, întrucât alte persoane se descurcaseră mai bine.

La cabinetul acestuia au fost găsite mai multe înscrisuri oficiale falsificate, folosite pentru a susține calitățile pe care pretindea că le deține, dar și instrumente pe care le deținea în vederea falsificării de monedă, stabilindu-se că a falsificat și deținut în vederea punerii în circulație suma de 6200 USD, în bancnote de 100 USD.

Procurorii au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest la domiciliu, a inculpatului Bogdan Giuseppe, cercetat pentru săvârșirea mai multor infracțiuni: o infracțiune de exercitare fără drept a profesiei de medic în formă continuată, 31 de infracțiuni de viol, 23 de infracțiuni de agresiune sexuală, 48 de infracțiuni de violare a vieții private, 8 infracțiuni de fals material în înscrisuri oficiale, o infracțiune de deținere de instrumente în vederea falsificării de valori, o infracțiune de falsificare de valori străine, o infracțiune de punere în circulație de valori străine falsificate.

Dosarul a fost înaintat Judecătoriei Sectorului 6 Bucureşti.

alte Articole interesante