Valeria suferă de o afecțiune gravă! Să o ajutăm să se vindece

Valeria este elevă în clasa a XI-a. Tânăra suferă de anterospondilolisteză lombară, o afecțiune gravă la nivelul coloanei vertebrale, care provoacă mari dureri și incapacitate funcțională. În lipsa unui tratament chirurgical corespunzător, aceasta riscă să ajungă paralizată, într-un scaun cu rotile. Părinții nu dispun de suficienți bani pentru a-și salva copilul, de aceea apelează la ajutor.

separator
5725-ajutor-pentru-valerica

Valeria are nevoie urgent de intervenţia chirurgicală la coloana vertebrală, fiind diagnosticată cu anterospondilolisteza lombară.  ffff

Intervenţia este foarte complicată, deoarece este necesară fixarea coloanei vertebrale cu ajutorul unor implanturi foarte scumpe care nu se găsesc la noi, acestea trebuie importate de peste hotare.

De mai bine de 2 luni, Valerica nu poate frecventa școala din cauza durerilor groaznice. Ea nu poate sta în poziție șezândă mai mult de 3-4 minute. Afară nu iese deloc, stă permanent culcată.

,,Fiind văduvă cu 2 copii, nu dispun de suma necesară de 6000 euro. Mă adresez cu o rugaminte la toţi oamenii de buna credinţa să mă ajutaţi să-mi salvez copilul”, scrie îndurerată mama Valericăi.

O poți ajuta pe Valerica făcând donație în contul personal pe caritate.md

De asemenea, poți expedia un SMS cu conținutul „valeria” la: 9002 (abonatii Unite, 1 SMS – 45 lei); 2910 (abonații Moldcell, 1 SMS – 45 lei); 2910 (abonații Orange, 1 SMS – 45 lei).

De pe telefonul fix, poți apela numărul 090009002 (pentru abonații Moldtelecom) pentru a dona 45 lei.

alte Articole interesante