Vezi ce îți rezervă astrele pentru luna aprilie

Cea de-a patra lună a anului aduce surprize pentru zodii, dar și evenimente astrologice importante. Pe 16 aprilie, vom avea Luna noua în Berbec, iar pe 20 aprilie, Soarele intră în Taur. Aprilie se termină cu Luna plină în Scorpion, care va avea loc în data de 30.

separator
Până la primul eveniment major al acestei luni, Soarele și Mercur vor fi în Berbec, lucru care va aduce unele provocări pentru zodii. Iata care sunt nativii care vor avea un Paște special și cine nu va avea parte de sărbători liniștite.

Berbec
Pentru tine, prima parte a lunii se anunță fi una excelentă, în care intuiția ta va fi la cote înalte. Te simți ocrotit de divinitate și te poți conecta cu partea spirituală. Se anunță un Paște liniștit pentru tine, dar ar trebui să ai grijă la mâncare și la problemele digestive. Ai parte de liniște acasă, iar relația cu persoana iubită este una bună.

Taur
Simți că ai nevoie de mai multă iubire în viața ta. Ești foarte concentrat pe muncă, și pui planul profesional pe primul loc în această lună, dar în același timp neglijezi planul personal. Paștele tau va fi cu suișuri și coborâșuri, în sensul că deși te vei simți bine în compania celor dragi, dar grijile acumulate nu te vor lăsa să te bucuri cum se cuvine de această sărbătoare.

Gemeni
Ai o lună în care va trebui să îți urmezi visurile și să te concentrezi doar pe propria persoană. Este posibilă o schimbare de carieră sau loc de muncă până la final de aprilie. Paștele te prinde liniștit și împăcat. Relația ta merge bine, iar în sânul familiei este o atmosferă plăcută.

Rac
Vei avea de înfruntat mai multe obstacole în această lună, dar vei reuși să treci cu bine peste ele. Racii singuri pot reuși să găsească o persoană specială, iar cei care au o relație o vor consolida. Se anunță un Paște liniștit și fericit pentru acești nativi. Stau bine cu sănătatea și au o stare de spirit bună, care îi ajută să se bucure de momentele prin care trec.

Leu
Leii au datorii karmice de plătit, iar acest lucru le va bulversa puțin luna. În aprilie se anunță multe provocări, în special în planul carierei, dar și unele neplăceri în plan personal. Un Paște care îi găsește mai agitati decat de obicei si cu multe de rezolvat. Leii au, însă, resursele necesare pentru a trece peste orice obstacol le rezervă viitorul.

Fecioara
Retrogradarea lui Mercur îți poate aduce ție oportunități neașteptate în carieră. Ai o lună în care va trebui să te decizi cu exactitate ce vrei să faci în perioada următoarele. Hotărârile importante nu mai trebuie să se lase așteptate. Ai un Paște în care relaxarea e pentru tine pe primul plan și în care tot ce vrei este să fii cat mai liniștit. Un pic de agitație în viața amoroasă, dar tot răul e spre bine.

Balanța
În această lună acorzi o atenție sporită vieții tale amoroase. Daca ești singur, ai putea începe o nouă relație. Dacă ai deja una, te vei concentra pe fericirea partenerului. Ai un Paște în care ar trebui să fii cât mai departe de casă și de problemele de zi cu zi. Doar așa te poți relaxa și debarasa de toate gândurile negative.

Scorpion
O perioadă în care te gândești la trecut și la ce ai putea îmbunătați în viața ta. Unele griji legate de partea financiară și de starea de sănătate. Paștele te găsește într-o stare puțin tensionată, gândindu-te la schimbările ce au loc în aceste momente în viața ta. Ar trebui să iei lucrurile mai ușor.

Săgetător
Ai parte de o lună care te solicită în care cele mai multe bătăi de cap vin din zona finanțelor. Va trebui să înveți să faci economii și să nu arunci cu banii pe fereastra. Ai un Paște care te ajută să îți limpezești gândurile și să te gândești mai bine la ce ai de făcut în perioada următoare. În plan sentimental, lucrurile sunt bune.

Capricorn
Ai în plan mai multe schimbări, dar ele se pot concretiza doar cu multă muncă și ambiție. În viața personală, totul este liniștit, lucru care te mulțumește și îți dă posibilitatea să te concentrezi pe viitor. Paștele îl vei petrece cu cei dragi, înconjurat de iubire și buna dispoziție. Nimic nu pare să îți strice aceste Sărbatori pascale.

Vărsător
O lună în care unele probleme de ordin medical pot ieși la iveală, mai ales din cauza stresului. Cu toate acestea, nu e nimic major, așa că nu ai motive serioase de îngrijorare. Sărbătorile de Paște vor fi pentru tine pline de bucurie și ai putea primi un cadou neașteptat din partea cuiva apropiat. Vești foarte bune în plan sentimental.

Pești
O lună în care va trebui sa îți controlezi excesele. Trebuie să te abții de la multe lucruri, mai ales că nu stai extraordinar de bine cu banii. Aceste aspecte financiare negative iți vor da bătăi și în ziua de Paște, când nu sunt excluse unele certuri, tocmai din acest motiv.

Sursa

alte Articole interesante