Spectaculos! Valentina Naforniță, în deschiderea Wiener Opernball 2018. Vezi video!

Aseară, soprana Valentina Naforniță a cântat în deschiderea celebrului bal vienez, Wiener Opernball 2018! Moldoveanca a cucerit audiența cu vocea sa fermecătoare și deosebită, iar publicul i-a savurat cu drag prezența, după 5 ani, pe aceeași scenă. Soprana a interpretat aria “O mio babbino caro” de Giacomo Puccini şi celebrul duet din opereta ‘Văduva Veselă’ de Franz Lehar, alături de tenorul Pavol Breslik.

separator

„Ce noapte, ce vis!”, a scris Valentina Naforniță pe pagina sa de facebook, făcând referire la evenimentul la care a fost invitată să participe, în fața unui public select și a sute de celebrități și persoane publice din întreaga lume.

Și Lidia Naforniță, sora sopranei, s-a bucurat pentru succesele artistei.

 „Prințesa mea, surioara mea scumpă, nu îmi pot stăpâni lacrimile de fericire, ai fost fantastică, o adevărată divă. M-am uitat de nenumărate ori la filmare și nu mă satur să te ascult/privesc, am emoții de părcă am fost alături de tine. Noi te iubim, suntem mândri de tine și tu o știi, ți-o spun de diecare dată, tu esti THE BEST, mai nou Number One”, a scris pe rețeaua de socializare Lidia Naforniță.

Momentul a fost cu siguranță unul pe măsura evenimentului vienez! Vezi video și imagini de la Wiener Opernball 2018!

Izabela Komjati

Victoria Swarovski

alte Articole interesante