Stilate pe covorul roşu

Anul acesta, la Festivalul de Film de la Toronto, vedetele și-au făcut apariția pe covorul roșu în ținute alese cu grijă pentru a le evidenția frumusețea .

separator

Marion Cotillard

Actrița şi-a făcut apariţia într-o rochie Dior, care i-a pus în evidență șarmul. Atât lungimea cât şi croiala rochiei au  avantajat-o, scoţându-i în evidenţă silueta frumoasă.

Diane Kruger

Fiind considerată  un  adevărat fashion icon, actriţa a arătat  impecabil în ţinuta Valentino. A fost creat un echilibru perfect între  fustă,  bluza cu paiete şi accesoriile negre. Iar machiajul și coafura au fost cele care i-au completat ținuta.

Emma Watson

Mixurile cromatice a  rochiei,  creație  Erdem, au pus  foarte bine în valoare trăsăturile fizice perfecte. Combinaţia de albastru, verde şi negru din broderii, a fost una foarte șic. Iar pantofii simpli au pus în evidență eleganța rochiei.

Kate Hudson

În rochia Alexander McQueen, Kate a arătat ca o adevărată regină a Zăpezilor. Întregul outfit a degajat rafinament, iar umerii supradimensionaţi şi tăietura care lasă să se vadă piciorul au fost elementele cheie.

Keira Knightley

Actrița nu a dat greș când a îmbrăcat rochia Elie Saab. Acest model din dantelă neagră este absolut superb, dându-i actriţei un aer sofisticat. Iar cureaua subţire din piele, i-a evidențiat talia frumoasă.

Selena Gomez

Combinaţia de voal cu cristale aplicate şi tul, al rochiei creație Marchesa, a pus foarte bine în valoare stilul şi vârsta solistei. Clutchul şi sandalele argintii s-au asortat perfect cu ţinuta.

Sursa:okmagazine.ro

alte Articole interesante