3 fetițe din Uzbekistan cântă piesa Cleopatrei Stratan!

Fiica lui Pavel Stratan este cunoscută în toate țările lumii de la 3 anișori. Micuța a pornit cu pași mari spre CARTEA RECORDURILOR, unde a fost omologată de WORLD RECORDS ACADEMY, înmânându-i 6 recorduri mondiale, printre care și cel mai tânăr artist de succes. Aceasta a devenit celebră după ce a lansat videoclipul piesei Ghiță, care a înregistrat pe internet peste 50 000 000 de vizualizări.

separator

12819343_1158517104161453_880317487473924392_o

Așa că, nu este de mirare că alte tinere îi cântă piesele. Astăzi,  a apărut un videoclip cu 3 puștoaice din Uzbekistan care cântă piesa Cleopatrei Stratan „Număr până la unu”.

Amintim că Cleopatra Stratan este o tânără interpretă din Moldova care a atins succesul la frageda vârstă de 3 anișori. Aceasta a debutat în toamna anului 2005, la lansarea albumului lui Pavel Stratan. Atunci, la apariția micuței pe scena, lumea a rămas înmărmurită și nu se mai oprea din aplauze. Vocea Cleopatrei, pur și simplu i-a copleșit pe spectatori.

Pavel văzând ce se întâmplă, și-a dat seama că trebuie urgent si micuței sa-i scoată un album. Ceea ce s-a și întâmplat. În același an s-a filmat primul videoclip al Cleopatrei, la piesa Ghiță, care a avut un succes fără margini. Pe data de 15 iulie, are loc lansarea videoclipului, iar cu o lună mai tarziu, pe 20 august, Cleopatra își lansează oficial primul ei album intitulat la vârsta de 3 ani. La care biletele sunt vândute în timp record, iar Cleopatra, în vârstă de trei ani și jumătate, acompaniată de o trupă formată din 5 băieți, susține fără întrerupere un concert live timp de 2 ore, interpretând 20 de piese, 12 de pe albumul ei de debut și 8 de pe albumul tatălui său, la care spectatorii stau cu sufletul la gură de la început și până la sfârșit, unde micuța spre sfârșitul spectacolului, în văzul tuturor, fără ajutorul nimănui, îi răsplătește pe spectatori cu un mesaj scris pe o coală mare și albă de hârtie, FANILOR DE LA CLEOPATRA STRATAN, iar mai jos își lasă și autograful – CLEO.


Cu acest succes intră pe primul loc în toate topurile românești, iar în top 100 România, se menține 20 de săptămâni, dintre care 6 săptămâni ocupă locul 1. Primele 2 săptămâni de după lansare, albumul Cleopatrei este răsplătit de către casa de discuri cu dublu disc de platină, iar cu trei luni mai târziu, (pentru prima dată în istoria României) Cleopatra este premiată cutriplu disc de diamant.

alte Articole interesante