În ajun de Paşte se deschide prima Academie de Karting din Moldova

Premieră absolută în Republica Moldova. Pe 15 aprilie va avea loc deschiderea primei Academii de Karting din țară. Cei care vor să se simtă un adevărat campion al raliurilor Formula 1 sunt așteptați la Academia de Karting. Acolo vor fi cele mai performante karturi de la liderii mondiali, echipamente profesionale, curse spectaculoase, concursuri și un concert grandios organizat de Dance Center „Black&White”.

separator

karting

Alătură de cei 200 de copii din show-baletul „Black&White” va fi și interpreta Ola Tabu, care va interpreta cele mai inspirate cântece.

Academia de Karting a pregătit o surpriză pentru cei mai mici vitezomani – 2 zile, pe 15 și 16 aprilie, curse GRATUITE pentru toți copiii!

Sunt 12 karturi SODI și MS Kart cu motorul de până la 270 centimetri cubi. Pentru cei mai mici piloți Academia de Karting a pregătit mașinuțe electrice Peg Perego. Puterea și designul acestora va surprinde atât copii, cât și părinții acestora.

Obiectivul Academiei de Karting este nu doar să ofere emoții și experiențe unice, dar și să crească interesul asupra acestui sport în Republica Moldova. Iată de ce în cadrul Academiei de Karting va fi deschisă și prima școală de karting, unde antrenorii cu renume în domeniu vor instrui atât copii, cât și adulții.

Sursa: moldova9.com

alte Articole interesante