Andra Măruță: ” Nu divorțez. Nu am scris nicăieri că divortez!”

Andra și Cătălin Măruță neagă informațiile publicate pe internet care anunțau că ar divorța.Primul care a dezmințit informația a fost prezentatorul PRO TV.

separator
Andra Măruță: ” Nu divortez. Nu am scris nicăieri că divortez!”

„Inainte sa preluati, sa citati, sa credeti stirea falsa care a fost publicata astazi pe cateva site-uri, vreau sa fac niste precizari. Nu divortez. Nu am scris nicaieri ca divortez. Nimeni nu m-a sunat sa ma intrebe daca stirea este adevarata. De fapt, stirea are un titlu mincinos pentru a pacali cititorii cu buna stiinta: in textul asa-zisului articol este scris la final ca au preluat o declaratia de pe contul meu de Facebook, cont care nu imi apartine. Aceste stiri sunt create pentru glume sau pentru a crea subiecte de presa. Asadar, buna dimineata! Sa ne trezim cu totii la realitate! Sa aveti o zi frumoasa! ps. daca va plac povetile SF, va recomand eu niste carti, daca vreti. Nu cititi aceste asa-zise „articole” pe site-uri de calitate indoielnica, nu merita”, a fost mesajul postat de Catalin Maruta pe pagina sa oficiala de Facebook.

Andra a făcut și ea o precizare:

„S-a ajuns prea departe cu minciunile din ziare, mai ales ca cei care au publicat stirea stiau cu buna stinta ca e o mare minciuna. Pacat ca isi bat joc de cititorii lor!

Inainte sa preluati, sa citati, sa credeti stirea falsa care a fost publicata astazi pe cateva site-uri, vreau sa fac niste precizari. Nu divortez. Nu am scris nicaieri ca divortez. Nimeni nu m-a sunat sa ma intrebe daca stirea este adevarata. De fapt, stirea are un titlu mincinos pentru a pacali cititorii cu buna stiinta: in textul asa-zisului articol este scris la final ca au preluat o declaratia de pe contul meu de Facebook, cont care nu imi apartine. Aceste stiri sunt create pentru glume sau pentru a crea subiecte de presa. Asadar, buna dimineata! Sa ne trezim cu totii la realitate! Sa aveti o zi frumoasa!

Informația despre divorț a apărut pe un site de clickjacking cu scopul de a atrage click-uri.

alte Articole interesante